Restoran

Saznajte više o restoranu Royal India

Otrkijte

Raznolikost naše ponude

Royal India nudi probranu i autentičnu indijsku kuhinju, pa ćete iz njega sa sobom ponijeti okuse i mirise slavne hrane izuzetno raznolikog indijskog potkontinenta. Royal India je elegantan restoran koji poslužuje omiljena indijska jela te ih predstavlja sa stilom, duhom i, što je najvažnije, s puno ljubavi. Restoran Royal India, koji je uređen kao privatna kraljevska blagavaonica, nudi jelovnik s mnogo klasičnih jela, od kojih neka sežu i do tristo ili četiristo godina u prošlost uz korištenje najsvježijih, pomno biranih sastojaka i tradicionalnih metoda kuhanja.

...
...

Otkrijte

Bogatstvo okusa indijske kuhinje

U restoranu Royal India naš je cilj obogatiti vaše iskustvo blagovanja i pozvati vas na kulinarsko putovanje Indijom, kako biste okusili i otkrili nova jela aromatizirana mnoštvom raznolikih začina. Nudimo i potpunu listu pića i vina po izvrsnim cijenama, kao i mnoge mogućnosti privatnog blagovanja i cateringa u posebnim prilikama.

Upoznajte naše osoblje!

Royal India osoblje Royal India - Ugodna atmosfera
Royal India osoblje Royal India - Vrhunsko osoblje
Royal India osoblje Royal India - Raznolikost specijaliteta
Royal India osoblje Royal India - Vama na usluzi

Rezervirajte stol!

Rezervirajte svoje mjesto u Royal India restoranuNectarine Responsive Restaurant Theme © 2016. All Rights Reserved. Credits